Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ πριν λίγο ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας καλαθοσφαίρισης ανδρών έγινε σολντ άουτ καθώς τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ πριν λίγο ο τελικός (18 Φεβρουαρίου, «Δύο Αοράκια») του κυπέλλου Ελλάδας καλαθοσφαίρισης ανδρών έγινε σολντ άουτ καθώς τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της αρμόδιας αρχής: «Ο Κυπελλούχος Ελλάδας 2024 θα στεφθεί σε γεμάτο γήπεδο! Τα εισιτήρια του τελικού του ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ανδρών εξαντλήθηκαν!

Σενγκούν προκαλεί, Όσμαν συμφωνεί και οι…πράσινοι κάνουν τουμπεκί
Σενγκούν προκαλεί, Όσμαν συμφωνεί και οι…πράσινοι κάνουν τουμπεκί

Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια για τους προημιτελικούς της διοργάνωσης που θα διεξαχθούν στις 15 και 16 Φεβρουαρίου και τους ημιτελικούς που θα γίνουν στις 17 Φεβρουαρίου. Μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας ΕΔΩ με ένα “κλικ”.

Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών και το επιθυμούν, μπορούν να στείλουν email στο [email protected], προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους να παρακολουθήσουν και τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών.

Υπενθυμίζουμε πως το ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ανδρών θα φιλοξενηθεί στο ΚΓ Αλικαρνασσού στα Δύο Αοράκια 15-18 Φεβρουαρίου και πως παράλληλα θα φιλοξενηθεί στο ίδιο γήπεδο, στις 18 Φεβρουαρίου, ο ΟΠΑΠ Τελικός Κυπέλλου Γυναικών, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τις Εσπερίδες Καλλιθέας. Για τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Γυναικών, μπορείτε να κάνετε “κλικ” ΕΔΩ.»

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.