Σοκ με Τανούλη – Μπαίνει στο χειρουργείο και… χάνει τη σεζόν!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γιώργος Τανούλης υπέστη ρήξη χιαστού, μηνίσκου και πλαγίου. Χάνει όλη τη σεζόν φέτος στον Άρη, άμεση η επέμβαση.
Σοκ επικρατεί στον Άρη, καθώς ο Γιώργος Τανούλης υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, ο οποίος αναμένεται να τον αφήσει εκτός δράσης για ολόκληρη τη σεζόν 2025/26. Ο 23χρονος σέντερ, που αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Η οποία δυστυχώς αποκάλυψε ρήξη προσθίου χιαστού, έσω μηνίσκου και έσω πλαγίου.
Οι γιατροί του Άρη αποφάσισαν ότι απαιτείται άμεση χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του γονάτου. Το χρονικό διάστημα αποθεραπείας υπολογίζεται σε αρκετούς μήνες. Κάτι που σημαίνει ότι ο Τανούλης δεν θα μπορέσει να συνεισφέρει στην ομάδα κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.
Ο Άρης, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στον νεαρό αθλητή.
Δείτε την ανακοίνωση:
«Ο Γιώργος Τανούλης στάθηκε άτυχος στον φιλικό αγώνα του ΑΡΗ με την TFT Skopje.
Στην τέταρτη περίοδο της αναμέτρησης, ο 23χρονος σέντερ τραυματίστηκε στο γόνατο. Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι υπέστη ρήξη προσθίου χιαστού, έσω μηνίσκου και έσω πλαγίου.
Ο αθλητής του ΑΡΗ θα υποβληθεί σήμερα (04/09) σε χειρουργική επέμβαση, ώστε να ξεκινήσει η αποκατάστασή του».