Μία από τις πιο hot παρουσίες στην showbiz είναι η Σοφία Φυρού η οποία προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά μέσα στη ντάλα του ήλιου....

Το καλοκαίρι συνεχίζει να θερίζει με ωραίες υπάρξεις. Μία από αυτές είναι και η Σοφία Φυρού. Θυμίζουμε πως η Σοφία είναι παντρεμένη με τον Κοψιάλη, ενώ έχουν μαζί και ένα παιδάκι.

Παρ’ όλα αυτά όπως βλέπουμε η εγκυμοσύνη δεν την άλλαξε καθόλου. Κούκλα και θεά παραμένει ακόμα, με ένα σώμα που απλά, τα σπάει.

Απλά δείτε και μόνοι σας, πως προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά…

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24