Ένας εκ των κορυφαίων ήταν ο Γκάβιν Σμίτ ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα πραγματοποίησε δηλώσεις

Την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της σεζόν που ισοδυναμεί με το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ, πανηγύρισε ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 3-1 σετ του ΠΑΟΚ στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στο ντέρμπι κορυφής της 21ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Ένας εκ των κορυφαίων ήταν ο Γκάβιν Σμίτ ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα πραγματοποίησε δηλώσεις, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο κόσμο της ομάδας ο οποίος ήταν καταπληκτικός σε ακόμα ένα παιχνίδι.

Ο Γκάβιν Σμιτ δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησις: «Δεν παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια ανασυνταχθήκαμε. Ανεβάσαμε το επίπεδο του παιχνιδιού μας, τους πιέσαμε πολύ περισσότερο και καταφέραμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό που κατακτήσαμε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Έτσι θα έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. Για ακόμα μια φορά ο κόσμος ήταν υπέροχος και δημιούργησε καυτή ατμόσφαιρα και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε τέτοιου είδους υποστήριξη κατά τη διάρκεια των πλέι οφ».