Οι Κώστας Σλούκας και Γιαννούλης Λαρεντζάκης έβγαλαν μάτια στο Προολυμπιακό τουρνουά με την Εθνική μας ομάδα.

Η Εθνική μας ομάδα μπορεί εν τέλει να μην πήρε το εισιτήριο για το Τόκιο, μετά την βαρύτατη ήττα επί της Τσεχίας. Όμως, σίγουρα ο Ολυμπιακός μπορεί να χαμογελάει. Καθώς, οι δύο «ερυθρόλευκοι» Κώστας Σλούκας και Γιαννούλης Λαρεντζάκης οργίασαν με τις εμφανίσεις τους, φορώντας τη Γαλανόλευκη.

Φυσικά, υπήρχαν πολλές απουσίες στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Συγκεκριμένα ήταν εκτός ο Βασίλης Σπανούλης, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Παπαπέτρου, ο Παπανικολάου, ο Ντόρσεϊ, όπως φυσικά και Γιάννης-Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Τεράστιο το παιχνίδι του Λαρεντζάκη υπό τις οδηγίες του Πιτίνο, ο οποίος έδειξε πως είναι πολυεργαλείο, σε άμυνα και επίθεση. Του εκτόξευσε την ψυχολογία και τον ανέβασε επιθετικά! Ο ίδιος άρπαξε την ευκαιρία και στάθηκε επάξια στο ρόλο που του έδωσε ο προπονητής του.

Φυσικά, κερδισμένος βγαίνει ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας σεζόν. Εμπιστοσύνη στους δύο Έλληνες γκαρντ υπάρχει, όμως τους θέλουμε αρκετά ανεβασμένους ενόψει της νέας χρονιάς! Πώς να μην τρίβει τα χέρια του ο Μπαρτζώκας με τους δύο Έλληνες διεθνείς; Και μην ξεχνάμε τον μικρό Αντετοκούνμπο που κι αυτός ξεχώρισε με την παρουσία του! Ο οποίος προβάρει τα «ερυθρόλευκα» για την επόμενη τετραετία.