Ο Κώστας Σλούκας σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός δεν νιώθει... ντεφορμέ και πως είναι στο χέρι το δικό του και των συμπαικτών του να ανατρέψουν τη κατάσταση.

Ο Κώστας Σλούκας έκανε πράγματα και θαύματα στα Άνω Λιόσια, όπου ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ για τη 14η αγωνιστική της Basket League.

Με το τέλος της αναμέτρησης, ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» ερωτήθηκε σχετικά με την πολύ καλή του εμφάνιση, ωστόσο στο σχόλιο του δημοσιογράφου για «εμφάνιση από τα παλιά» απάντησε με τρομερή αυτοπεποίθηση: «Τι εννοείς από τα παλιά; Παλιά δηλαδή; Γενικά από την αρχή της χρονιάς νιώθω καλά. Ο προπονητής με εμπιστεύτηκε λίγο παραπάνω λόγω των απουσιών και έπαιξα όπως γνωρίζω. Τόσο απλά».

Όσον αφορά την αγωνιστική… κάμψη που διανύει ο Ολυμπιακός, ο Σλούκας είπε: «Δεν το βλέπω έτσι. Το βλέπω ως κίνητρο για μεγαλύτερη δουλειά. Είχαμε δυο – τρία αποτελέσματα που δεν θέλαμε. Έτσι είναι το μπάσκετ, δεν θα πάει κανείς αήττητος. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, αν θέλουμε να πετύχουμε. Αν δεν θέλουμε, δεν θα πετύχουμε».