Οι δηλώσεις του Διονύση Σκουλίδα, μετά τη νίκη πρόκριση του Ολυμπιακού Β' επί της Δάφνης Δαφνίου με 96-72.

Ο Θρύλος και η αναπτυξιακή ομάδα μπάσκετ, τα κατάφεραν στο Χαϊδάρι, στο πρώτο ματς της σεζόν, για το Κύπελλο Ανδρών. Αντίπαλος η ομάδα του Γιάννη Καλαμπόκη, Δάφνη Δαφνίου. Με τους Πειραιώτες να φεύγουν με το «ροζ» φύλλο και τη νίκη-πρόκριση.

Δηλώσεις στην κάμερα του Thrylos24 έκανε και ο Διονύσης Σκουλίδας μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Δείτε τα όσα δήλωσε:

Ένα πρώτο σχόλιο για την αναμέτρηση…

Ένα ιδανικό ξεκίνημα για εμάς, «καλύψαμε» την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος βγήκαμε στο παρκέ συγκεντρωμένοι, κάναμε αυτά που δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση. Είμαστε χαρούμενοι, ασχέτως αποτελέσματος, διότι δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο, δείξαμε τον χαρακτήρα μας σαν ομάδα, το ποιοι είμαστε. Αυτό μας δίνει μια αρκετά καλή ψυχολογία, για να πάμε στο επόμενο παιχνίδι του Κυπέλλου, αλλά και να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο από αύριο για τη συνέχεια.

Τι σας επισήμανε τόσο ο κόουτς Τσαλδάρης και άλλαξε η εικόνα της ομάδας;

Δεν ήμασταν εμείς στο πρώτο μέρος. Έχουμε πει να μπαίνουμε δυνατά από την αρχή, ώστε να μη δίνουμε δικαίωμα στον αντίπαλο. Να δείχνουμε κατευθείαν το ποιοι είμαστε. Στο πρώτο ημίχρονο δε δείξαμε τον χαρακτήρα της ομάδας. Θέλουμε η μπάλα να κινείται και να πιέζουμε, κάτι που δε συνέβη στο πρώτο μέρος του ματς. Μπαίνοντας στο παρκέ στο δεύτερο μέρος, κάναμε ακριβώς αυτό που πρέπει, άνοιξε το ματς και καταφέραμε να το κρατήσουμε σε μια ευνοϊκή διαφορά.

Οι στόχοι της ομάδας για φέτος ποιοι είναι;

Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια, αλλά πιστεύω πως μ’ αυτήν την εικόνα τουλάχιστον σήμερα, πως η ομάδα έχει καλά θεμέλια. Δουλεύει καλά, καθημερινά, σκληρά. Έχει νέα παιδιά, κάτι που είναι πολύ σημαντικό και κοιτάζουμε ένα ένα τα ματς, πηγαίνοντας για να κερδίσουμε. Το σίγουρο είναι πως ποτέ δε θέλουμε να χάνουμε. Με αυτόν τον τρόπο θα μας σέβονται και οι αντίπαλοι. Έχουμε μια αρκετά καλή ομάδα για να πάμε ψηλά. Βέβαια δεν κάνει να λέμε πολλά, ένα ένα τα ματς και θα δούμε πού θα μας βγάλει η χρονιά.

Δύο λόγια για τους φίλους του Ολυμπιακού…

Ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε καλά και θα σας έχουμε κοντά φέτος, παρά τα όλα όσα συμβαίνουν με τον κορονοϊό. Εγώ προσωπικά ανυπομονώ να ζήσω αυτήν την εμπειρία. Να βρίσκονται δίπλα μας και να μας δώσουν αυτήν την έξτρα ώθηση που όλοι χρειαζόμαστε για να κάνουμε το βήμα παραπάνω.