Ακόμα μία τραγωδία στην άσφαλτο, ακόμα ένα δυστύχημα με μοτοσικλέτα, ακόμα ένας νέος άνθρωπος νεκρός… Ο Πάνος Ζάρλας, νικητής πέρυσι του πρώτου «Power of Love», του ριάλιτι παιχνιδιού του ΣΚΑΪ, σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε τροχαίο στην Αθήνα. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι σήμερα Παρασκευή θα γινόταν 28 ετών. Ο Ζάρλας επέβαινε μόνος στη […]

Ακόμα μία τραγωδία στην άσφαλτο, ακόμα ένα δυστύχημα με μοτοσικλέτα, ακόμα ένας νέος άνθρωπος νεκρός… Ο Πάνος Ζάρλας, νικητής πέρυσι του πρώτου «Power of Love», του ριάλιτι παιχνιδιού του ΣΚΑΪ, σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε τροχαίο στην Αθήνα.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι σήμερα Παρασκευή θα γινόταν 28 ετών. Ο Ζάρλας επέβαινε μόνος στη μηχανή του και κινούνταν στη λεωφόρο Συγγρού στο ρεύμα προς Αθήνα. Γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες στο ύψος του «Ωνασείου». Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Είχε κερδίσει πέρυσι τον πρώτο κύκλο του «Power of Love» μαζί με την Στέλλα Μιζεράκη με την οποία παρουσίασαν και τηλεπαιχνίδι στον ΣΚΑΪ.