Αυτή είναι η απόφαση του CAS για την υπόθεση του ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός, με την προσφυγή του στο Ανώτατο Δικαστήριο του CAS, ζητούσε την επιβολή της προβλεπόμενης ποινής στην ομάδα του ΠΑΟΚ, για την πολυιδιοκτησία με την Ξάνθη, δηλαδή την αποβολή από τα πρωταθλήματα.

Ο ΠΑΟΚ απ’ την πλευρά του ζητούσε την αθώωσή του και την επιστροφή των 7 βαθμών που του αφαιρέθηκαν, μετά το πραξικόπημα εν μια νυκτί που δημιούργησε μια μελετημένη τιμωρία.

Το CAS πριν λίγο έγινε… Πόντιος Πιλάτος, στέλνοντας πάλι πίσω την υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων, κάνοντας δεκτές και τις δύο προσφυγές, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Δεν πρόκειται σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση για αθώωση του ΠΑΟΚ, όπως θέλουν να το παρουσιάσουν τα Μέσα προπαγάνδας. Ο ΠΑΟΚ θέλει την αθώωσή του, όμως δεν την πήρε σήμερα. Απλά το CAS ουσιαστικά στέλνει την υπόθεση να ξαναδικαστεί από την Επιτροπή Εφέσεων.

Τα Μέσα προπαγάνδας και ο «μηχανισμός» του ΠΑΟΚ μιλούν ήδη για «δικαίωση» και άλλα παρόμοια, όμως τίποτα απ’ αυτά δεν ισχύει. Για να υπάρχει δικαίωση, πρέπει να υπάρχει και αθώωση. Και στοιχεία για την αθώωση δεν υπάρχουν. Άρα και πολυιδιοκτησία υπάρχει και όλα όσα γνωρίζουμε τόσο καιρό, απλά ο ΠΑΟΚ πήρε μια δεύτερη ευκαιρία, η οποία μπορεί να έχει χειρότερο αποτέλεσμα από ένα απλό -7.