Σκάνδαλο δίχως προηγούμενο και δούλεμα προς το κόσμο του Ολυμπιακού, από την Κυβέρνηση η οποία παραχωρεί γήπεδα, ενώ τον Ολυμπιακό τον έχει... για πέταμα.

Τόσα χρόνια η ίδια καραμέλα. Μας χάρισαν το «Γ. Καραϊσκάκης». Η αλήθεια όμως απέχει έτη φωτός από αυτά που λένε όλοι οι οιδήμονες.

Σήμερα (21/07) έγινε και επίσημα το ΣΚΑΝΔΑΛΟ το οποίο είχε προαναγγελθεί εδώ και μέρες. Η Κυβέρνηση μετά το Γαλάτσι το οποίο το χάρισε στην ΑΕΚ, χάρισε και το ΟΑΚΑ για 49 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Μην μείνουν παραπονεμένα τα παιδιά.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Άννα ξανά μαζί με τον Λεωνίδα – Τι θα συμβεί;
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Άννα ξανά μαζί με τον Λεωνίδα – Τι θα συμβεί;

Τόσο καιρό ακούμε για Κολυμβητήριο, αλλά κολυμβητήριο δεν βλέπουμε. Τόσο καιρό στα λόγια ακούμε για το κλειστό του ΣΕΦ, αλλά κλειστό ΣΕΦ δεν έχει γίνει πράξει, με τους αδερφούς να κάνουν ότι μπορούν χωρίς την παραμικρή συμφωνά ώστε να το κρατήσουν… γήπεδο.

Φυσικά εδώ δεν μπορούμε να πούμε κάτι για την τωρινή διοίκηση του ΣΕΦ, με πρωτεργάτριά την κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη η οποία από ένα μέρος με σκουπίδια, το έκανε ένα περιβάλλον ώστε να μπορεί ο απλός άνθρωπος να μπορεί να πάει μία βόλτα. Το έχει κάνει και πάλι έναν ελκυστικό προορισμό.

Πάμε παρακάτω. Εσείς στην Κυβέρνηση πόσο δούλεμα θα δώσετε στον Ολυμπιακό ακόμα; Φυσικά για όλες τις ομάδες κάνετε ολιστικές μελέτες, δείχνετε έργο, αλλά τον Ολυμπιακό… στον αφρό.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24