Ο άνθρωπος που δέχεται την περισσότερη λάσπη και πόλεμο στην χώρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δέχτηκε μια αρκετά αυστηρή ποινή.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο άνθρωπος που δέχεται τον περισσότερο πόλεμο στην χώρα μας. Είναι γνωστό αυτό, δε μαθαίνουμε κάτι καινούργιο.

Όμως, ο Αθλητικός Δικαστής το… τερμάτισε! Ο Χριστόφορος Μάρκου επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου για 5 (!) μήνες και πρόστιμο 30.000 ευρώ, σε μια σκανδαλώδη απόφαση/ποινή!

Για παρόμοιες υποθέσεις (εξύβριση) έχουν δοθεί 15 μέρες, αλλά εδώ, στην περίπτωση του Προέδρου της ΠΑΕ, 5 μήνες μακριά απ’ τα γήπεδα!

Φυσικά, η πλευρά των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, με στόχο να «πέσει» η ποινή. Όμως, αποτελεί ΣΚΑΝΔΑΛΟ η τόσο… αυστηρή ποινή πέντε μηνών, για ένα τέτοιο κατηγορητήριο, όταν για άλλες ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ υποθέσεις, υπάρχει ποινή 15 ημερών με ένα μήνα!

Δείτε αναλυτικά την απόφαση:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

Α/ ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ε. Μαρινάκης (Πρόεδρος – Μεγαλομέτοχος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 21/02/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 21/02/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/96/1/12-ιθ από 23/02/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων (7.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. E. Μαρινάκη συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για πέντε (5) μήνες και χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ».