Η Αργεντινή έχει όλες τις προϋποθέσεις για να κατακτήσει το Μουντιάλ του Κατάρ σύμφωνα με τον προπονητή της, Λιονέλ Σκαλόνι.

Ο προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, θεωρεί ότι ο χαρακτήρας που επέδειξε η ομάδα του στον προημιτελικό με την Ολλανδία θα την διατηρήσει σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του ημιτελικού του Μουντιάλ του Κατάρ με την πολύπειρη Κροατία.

«Δεν ξέρω πόσες φορές δοκιμάστηκε ο χαρακτήρας μας σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Χάσαμε το πρώτο μας παιχνίδι (από τη Σαουδική Αραβία), δυσκολευτήκαμε απέναντι στο Μεξικό και ο τρόπος με τον οποίο οι Ολλανδοί επιχειρούσαν βαθιές μπαλιές μας ανάγκασε να αμυνθούμε», τόνισε ο Σκαλόνι στη συνέντευξη Τύπου.

«Η ομάδα έχει το πνεύμα να ξέρει πώς θα αντιμετωπίζει οποιαδήποτε κατάσταση ανά πάσα στιγμή», είπε ο Σκαλόνι και συνέχισε:

«Συνέχισαν να δείχνουν αυτό το πρόσωπο σε έναν περίπλοκο, πολύ δύσκολο αγώνα. Όταν νομίζεις ότι όλα τελείωσαν, δεν έχουν τελειώσει. Αλλά αυτή η ομάδα έχει ό,τι χρειάζεται, έχει την επιθυμία, την φρεσκάδα, την περηφάνια και δεν τα παρατά ποτέ, όποια κι αν είναι η κατάσταση που θα βρεθεί».

«Ο στόχος μας είναι να παίξουμε και τα επτά παιχνίδια, αλλά θα θέλαμε να συνεχίσουμε να… χορεύουμε και να κάνουμε το επόμενο βήμα», ανέφερε και κατέληξε: «Θα είναι ένας καλός αγώνας κόντρα στην Κροατία και ελπίζουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».