Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει απόψε (18/2, 20:00) τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος με πολλές και σημαντικές απουσίες

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε λίγες ώρες την ΑΕΚ στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Θυμίζουμε το ματς του Θρύλου είναι στις 20:00, με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3.

Φυσικά στόχος μας είναι μία εύκολη επικράτηση και η πρόκριση στον τελικό του Final Four. Εκεί όπου οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πρέπει να τα δώσουν όλα για την κούπα!

Η διαφορά δυναμικότητας Ολυμπιακού και ΑΕΚ προφανώς είναι τεράστια και δεν επιδέχεται ανάλυσης. Ωστόσο, η διαφορά αυτή μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, καθώς η «Ένωση» έχει σημαντικές απουσίες.

Ο Στέφανος Δέδας έχει να διαχειριστεί τρεις κομβικές απουσίες όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του, ενώ ο Έλληνας τεχνικός θα περιμένει να δει μέχρι τελευταία στιγμή την κατάσταση του Κιθ Λάνγκφορντ.

Ο Μπράιαν Ανγκόλα, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν υπολογίζεται, καθώς δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει ακόμη. Ο Νίκος Παππάς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τη θλάση που υπέστη πριν δύο εβδομάδες, ενώ και ο Άντι Ράουτινς θα μείνει εκτός ημιτελικού.