Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού θέλει να «ντουμπλάρει» τις νίκες της επί της Γλυφάδας το Σάββατο(4/5, 17:00), ώστε να προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος Α1.

Την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος θέλει να σφραγίσει η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, που αντιμετωπίζει το Σάββατο (4/5, 17:00) τον ΑΝΟ Γλυφάδας εκτός έδρας στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς . Οι «ερυθρόλευκες» μετά τη νίκη με 15-7 στον πρώτο ημιτελικό, θέλουν να «ντουμπλάρουν» τα θετικά αποτελέσματα και να στρέψουν την προσοχή τους στους τελικούς που θα κρίνουν τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας με τους τελικούς να ξεκινούν την ερχόμενη Τετάρτη (7/5) στο Παπαστράτειο.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα την Παρασκευή και ο Χάρης Παυλίδης υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών, εκτός από την Χρυσή Διαμαντοπούλου.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι:  Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα  Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάγκλινγκ, Σταυρούλα Δουρέκα.