Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την νίκη επί του Πανιωνίου, τον πρώτο σκόρερ της Basket League, Βασίλη Σπανούλη, αλλά και τα playoffs με την Ζαλγκίρις.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ: «Όταν παίζεις με 10 παίκτες μόνο και έχεις 10άδα ανάγκης και χρησιμοποιείς διάφορα σχήματα και παίκτες σε θέσεις που δεν έχουν ξαναπαίξει, όπως ο ΜακΛιν στο 4, δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς. Μέχρι ένα σημείο ελέγχαμε το ματς, στην 4η περίοδο χαλαρώσαμε. Ο Πανιώνιος σκόραρε εύκολους πόντους, χάσαμε πολλά σουτ. Είχαμε καθαρό μυαλό στο τέλος όμως. Κρατάμε τη νίκη, όχι την εμφάνιση».

Για τον Βασίλη Σπανούλη σχολίασε: «Ο Βασίλης είναι ένας παίκτης που δεν συναντάς εύκολα στο παγκόσμιο στερέωμα. Είναι ηγέτης, σκόρερ και δημιουργός, κάνει τα πάντα. Του αξίιζουν πολλά συγχαρητήρια, αλλά κυρίως γιατί δεν περνά ούτε μια μέρα που να μην είναι επιθετικός και να μην θέλει να νικήσει. Είναι η ψυχή του τέτοια που του δίνει το ερέθισμα να έιναι ανταγωνιστικός».

Για τα playoffs με την Ζαλγκίρις στην Euroleague: «Είναι το 1ο ματς πιο σημαντικό. Θέλουμε να μπούμε δυνατά. Θα δούμε πως θα είναι οι τραυματίες από αύριο. Αν κάποιος δεν είναι έτοιμος να παίξει, δεν θα τον πιέσουμε, αλλά θα περιμένουμε να έιναι στο 100%. Ελπίζουμε να είναι κάποιοι έτοιμοι».