Την δική του απάντηση στα παράπονα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την διαιτησία έδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ζήτησε αυτά να μην επηρεάσουν την έκβαση του τρίτου αγώνα της προημιτελικής σειράς της EuroLeague μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ζάλγκιρις. Ο προπονητής του Ολυμπιακού απαντώντας σε ερώτηση για τα παράπονα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, δήλωσε: “Να το πω στα […]

Την δική του απάντηση στα παράπονα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την διαιτησία έδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ζήτησε αυτά να μην επηρεάσουν την έκβαση του τρίτου αγώνα της προημιτελικής σειράς της EuroLeague μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ζάλγκιρις.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού απαντώντας σε ερώτηση για τα παράπονα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, δήλωσε: “Να το πω στα αγγλικά για να πάει απευθείας στην EuroLeague; Το πιο σημαντικό είναι πως σουτάραμε 24 βολές. Με τον τρόπο που παίζει η Ζάλγκιρις έπρεπε να σουτάρουμε 45. Η Ζάλγκιρις παίζει με επαφές, χέρια κι εκτός φάσης πολύ. Για το ότι μίλησε ξανά ο κ. Γιασικεβίτσιους για την διαιτησία, ελπίζω να μην επηρεαστεί την διαιτησία και να μην καταφέρει να κάνει, ότι είχε κάνει στο πρώτο ματς“.