Στην συνέχεια των τελικών μέχρι την κατάκτηση του τίτλου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους για τα υπόλοιπα παιχνίδια. Αναλυτικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε. «Κυριαρχήσαμε στον έλεγχο του ρυθμού, είχαμε τον ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος. Από το 5′ μέχρι το 10′ μόνο η άμυνά μας δεν […]

Στην συνέχεια των τελικών μέχρι την κατάκτηση του τίτλου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους για τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Αναλυτικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε.

«Κυριαρχήσαμε στον έλεγχο του ρυθμού, είχαμε τον ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος. Από το 5′ μέχρι το 10′ μόνο η άμυνά μας δεν ήταν καλή. Στην δεύτερη περίοδο όμως δεχθήκαμε μόλις έξι πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολύ καλή προσπάθεια, είχαμε καλό διάβασμα και βάλαμε παλικαρίσια καλάθια», ανέφερε και συνέχισε:

«Δικαιούμασταν αυτή τη νίκη. Περήφανος είμαι πάντα για τους παίκτες μου, για το πώς παλεύουν και προσπαθούν. Αυτό μπορεί κάποιες φορές να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και κάποιες όχι. Η σειρά συνεχίζεται, δεν έχει γίνει τίποτα και οι παίκτες μου το ξέρουν αυτό. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι», κατέληξε.