Ο Σεμέδο, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova μίλησε τόσο για τον Ματιέ Βαλμπουενά, όσο και για το πώς νιώθει ο ίδιος στον Ολυμπιακό

Ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών Ρούμπεν Σεμέδο, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova μίλησε τόσο για τον Ματιέ Βαλμπουενά, όσο και για το πώς νιώθει ο ίδιος στον πειραϊκό σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Μαρινάκης: Αγοράζει το Newsit και… προχωράει!
Μαρινάκης: Αγοράζει το Newsit και… προχωράει!

Για τον Βαλμπουενά: «Τον Βαλμπουενά τον αγαπάνε ακόμα και όσοι δεν είναι Ολυμπιακοί. Τον αγαπάμε όλοι και τον ευχαριστούμε για όσα έχει προσφέρει και μας έχει προσφέρει».

Για το εάν νιώθει τώρα ο ίδιος οικογένειά του τον Ολυμπιακό:  «Από την πρώτη στιγμή είναι οικογένειά μου ο Ολυμπιακός. Όχι τώρα. Είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα. Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Περνάω πολύ καλά και έχω καταφέρει πολύ καλά πράγματα»

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24