Η ΚΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με διάφορους χορηγούς για την ονοματοδοσία του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ).

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με διάφορους χορηγούς για την ονοματοδοσία του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ).

Η Πειραϊκή ΚΑΕ έχει δεχτεί προτάσεις από μεγάλες εταιρείες και μένει να αποφασιστεί αν θα προτιμηθεί κάποια νέα συνεργασία ή μία ήδη υπάρχουσα.

ΣΕΦ: Σε συζητήσεις με χορηγούς για ονοματοδοσία
ΣΕΦ: Σε συζητήσεις με χορηγούς για ονοματοδοσία

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ποσά θα είναι τεράστια, με τον Θρύλο να αναμένεται να μπαίνει σε κάθε σεζόν με 20 εκατομμύρια έσοδα από τις συμφωνίες που θα έχει κάνει.

Αναστάσιος Θωμαΐδης

Ο Αναστάσιος Θωμαΐδης είναι 23 ετών και δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αρθρογραφία, με πολλά άρθρα στο Thrylos24.gr, καθώς και συνεργασίες με Athlosnews.gr και Kokkinamiala.gr. Ειδικεύεται σε αναλύσεις, ρεπορτάζ και αφιερώματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ξεχωρίζει για τον υψηλό ρυθμό παραγωγής, τη δημιουργικότητα και τη συνέπεια.

Διαθέτει άριστη γνώση αγγλικών, εμπειρία σε social media και άριστη χρήση WordPress.

Παρακολουθεί καθημερινά την αθλητική επικαιρότητα, διαθέτει αναλυτική σκέψη, δημοσιογραφικό ένστικτο και έχει ως στόχο τη συνεχή εξέλιξη, προσφέροντας ποιοτικό, αξιόπιστο και άμεσο περιεχόμενο στους αναγνώστες του αθλητικού χώρου με συνέπεια και πάθος.