Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με ομάδες που έχουν εξίσου διεθνείς στη Γουινέα, με σκοπό την ασφαλή επιστροφή τους.

Όπως έχει γίνει γνωστό μετά τα νέα για το πραξικόπημα στη χώρα της Γουινέας όπου τα σύνορα έχουν κλείσει και κανείς δεν μπαίνει αλλά ούτε και βγαίνει από τη χώρα, οι ποδοσφαιρικοί Σύλλογοι προσπαθούν να βρουν τη λύση σχετικά με την ασφαλή έξοδο των παιχτών τους από τη Γουινέα που βρίσκονται εγκλωβισμένοι από χθες μετά από την αναβολή του αγώνα με το Μαρόκο.

Η αγωνία είναι μεγάλη, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την επικοινωνία των συλλόγων μεταξύ τους. Ο Ολυμπιακός ήρθε σε επικοινωνία με τη Λίβερπουλ στην οποία αγωνίζεται ο Ναμπί Κειτά, αλλά και με αρκετούς συλλόγους του «Σαμπιονά» όπως οι  Σεντ Ετιέν, Ναντ, Σοσό, Τουλούζ, Κλερμόν που έχουν εξίσου διεθνείς στη Γουινέα αυτή τη στιγμή.

Πέναλτι – ντροπή από τον Ευαγγέλου! (pics)
Πέναλτι – ντροπή από τον Ευαγγέλου! (pics)

Το επικρατέστερο πλάνο τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η μεταφορά όλων των παιχτών σε μια συγκεκριμένη χώρα και από εκεί να χωρίσουν δρόμο ο καθένας για την επιστροφή στις ομάδες τους.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24