Σε γιορτινή διάθεση ο ναός του Θρύλου όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανάρτησε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε γιορτινή διάθεση ο ναός των ερυθρόλευκων που η ΠΑΕ Ολυμπιακός χαρακτηρίζει ως στολίδι της ομάδας σε δημοσίευση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην εικόνα απεικονίζονται όλοι οι στολισμοί που έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του “Γεώργιος Καραϊσκάκης” ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων.

Το «Γ. Καραϊσκάκης» άλλαξε πρόσωπο – Βελτιωτικά έργα
Το «Γ. Καραϊσκάκης» άλλαξε πρόσωπο – Βελτιωτικά έργα

Στα διακοσμητικά που μπήκαν στο γήπεδο περιλαμβάνονται: το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη, αστέρια με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο, χριστουγεννιάτικο δέντρο και φάτνη.

Φυσικά, την τιμητική τους έχουν τα λαμπιόνια που δίνουν λάμψη σε όλα αυτά τα υπέροχα αντικείμενα που σίγουρα εντυπωσιάζουν όσους έχουν την ευκαιρία να βρεθούν εκεί και να απολαύσουν αυτό το υπερθέαμα που δημιούργησαν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.