Με νύχια και με δόντια κρατούσαν οι δύο διαιτητές την ΑΕΚ στο παιχνίδι, επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ!

Ο Ολυμπιακός πήρε την ισοπαλία, έχοντας να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, αλλά και τις… γνωστές καταστάσεις που αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ.

Η πρώτη κατάσταση ήταν η άκρως αντιαθλητική ατμόσφαιρα, με εχθρικό κλίμα, δίχως να τηρείται η νομιμότητα, τα υγειονομικά μέτρα και η αποστολή του Θρύλου να δέχεται φθηνούς τραμπουκισμούς καθ’ όλη τη διάρκεια.

Η ΟΧΕ όρισε για την κρίσιμη αναμέτρηση για Handball Premier, δύο διαιτητές, την Παπαματθαίου και την Χρηστίδη, οι οποίες δεν έχουν την κατάλληλη εμπειρία για τέτοια ματς.

Είδαμε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ να σημειώνεται ένα «παγκόσμιο» ρεκόρ, με τον Ολυμπιακό να έχει κερδίσει μόλις 1 (!) πέναλτι σε 60 λεπτά αγώνα, ενώ η ΑΕΚ να έχει 7! Οι αποβολές ήταν 6-1 υπέρ των κιτρινόμαυρών. Μάλιστα, η πρώτη αποβολή σε βάρος της ΑΕΚ έγινε στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Μπάγιος την κέρδισε.

Η διαιτησία για ακόμη ένα ματς μεταξύ των δύο ομάδων, έκανε ό,τι περνούσε απ’ το χέρι της για να κρατήσει στον αγώνα τους γηπεδούχους. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, προηγούμενη στο πρώτο μέρος μάλιστα και με 11-16!

Η Ομοσπονδία φυσικά είναι υπόλογη και υπεύθυνη, ενώ πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της. Τα σφυρίγματα των δύο διαιτητών ήταν πέρα για πέρα προκλητικά. Δεν νοείται σε αγώνα τέτοιας κρισιμότητας να γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων φαινομένων.