Σασμός Spoiler: Ανατροπές και γεγονότα συνταρακτικά έρχεται στην αγαπημένη σας σειρά σύντομα στην οθόνη σας. Όλα θα είναι διαφορετικά...

Σασμός Spoiler: Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Μια ιστορία που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Σασμός Spoiler, Τι θα δούμε και θα τα ανατρέψει όλα;

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Κωνσταντίνος προδίδει την συμμορία!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Κωνσταντίνος προδίδει την συμμορία!

Έξαλλος θα γίνει ο Μαθιός, μόλις ενημερωθεί για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ, στη σειρά Σασμός. Όταν τους αντικρίσει μπροστά του να φιλιούνται, θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του.

Η Βασιλική θα προσπαθήσει να τον καθησυχάσει, αποκαλύπτοντας πως γνώριζε για τη σχέση αυτή. Η ρήξη στο ζευγάρι θα είναι μεγάλη, όπως και η ρήξη ανάμεσα στα δύο αδέλφια. Ο Αστέρης θα ζητήσει κατανόηση από τον Μαθιό, δίχως αποτέλεσμα.

Ο Αστέρης τρέμει στην ιδέα πως όλα θα τιναχθούν στον αέρα. Ο Μαθιός απειλεί θεούς και δαίμονες, ζητώντας από τον αδελφό του να χωρίσει, πριν χυθεί αίμα. Φυσικά, ο Αστέρης αρνείται και ο πόλεμος ξεσπάει.

Άγριο ξέσπασμα στον Πέτρο

Ο Αστέρης δεν ακούει λέξη και σειρά έχει ο Πέτρος Βρουλάκης, τον οποίο ο Μαθιός θα πιάσει στη μέση του δρόμου, ξεσπώντας άσχημα για την Αργυρώ, στη σειρά Σασμός. Εξοργισμένος και γεμάτος αγανάκτηση, θα του πει να μαζέψει την αδελφή του.

Ο Πέτρος θα του απαντήσει ανάλογα. Αμέσως, θα τρέξει στην αδελφή του, με έναν ακόμη καυγά να ξεσπά. Όπως φαίνεται, τα αδέλφια Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων έχουν διχαστεί. Οι απειλές από τη μία οικογένεια στην άλλη, ανταλλάσσονται δίχως έλεος. Κανείς δε μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν πια…

Ο Πέτρος τρέμει για τη ζωή της αδελφής του, καθώς ο Μαθιός έδειξε το σκληρό του πρόσωπο. Όπως σκότωσε τον Στεφανή, δε θέλει πολύ για να ξανά βάψει τα χέρια του με αίμα. Η κατάσταση γίνεται εφιαλτική, με περισσότερες αποκαλύψεις να έρχονται στο φως.

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρης Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Νικούλι, Θανάσης Πατριαρχέας.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Μιχάλης Αλικάκος, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Πάνος Γκόγκος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Μαρία Δασκαλάκη, Ευφημία Καλογιάννη, Σταύρος Καραγιάννης, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Εριέτα Μανούρη, Στάθης Μαντζώρος, Δανάη Παππά, Σπύρος Σαραφιανός, Μάνος Τσαγκαράκης, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου, Εριέτα Μανούρη

Σενάριο: Β.Χ. Σπηλιόπουλος
Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μαρία Μπεκατώρου σε ρόλο έκπληξη!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μαρία Μπεκατώρου σε ρόλο έκπληξη!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24