Σασμός: Ανατροπές και γεγονότα συνταρακτικά έρχεται στην αγαπημένη σας σειρά σύντομα στην οθόνη σας. Όλα θα είναι διαφορετικά...

Σασμός: Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Μια ιστορία που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Όλη η Κρήτη έχει μάθει για τον μεγάλο αυτόν χωρισμό. Ο Κώστας και η Άσπα διαλύουν τον γάμο τους επεισοδιακά, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου. Η Στέλλα γίνεται η δικηγόρος του Κώστα, φτάνοντας την Άσπα στα όριά της, στη σειρά Σασμός.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Κωνσταντίνος προδίδει την συμμορία!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Κωνσταντίνος προδίδει την συμμορία!

Ο Διονύσης, θέλοντας να διαλύσει τον γάμο του ξαδέλφου του, τού αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της Άσπας. Η Άσπα και ο Στεφανής ήταν εραστές για πολύ καιρό και -μάλιστα- πίσω από την πλάτη του!

Ο Κώστας, μετά από την είδηση αυτή, γυρίζει στο σπίτι έξαλλος. Η Άσπα υποφέρει στα χέρια του. Εξοργίζεται και την κακοποιεί. Η πρωταγωνίστρια τρέχει, ζητώντας βοήθεια. Μία σκηνή που θα κόψει την ανάσα, έρχεται για να προκαλέσει συγκίνηση και θυμό…

Η Στέλλα μπαίνει στη μέση

Η Άσπα, απελπισμένη και φοβισμένη, θα τρέξει στο πλευρό του Άγγελου. Ο Άγγελος σοκαρισμένος, θα την οδηγήσει στο τμήμα, με σκοπό να κάνει μήνυση στον Κώστα, με μάρτυρα τον ίδιο.

Η μήνυση για κακοποίηση γίνεται και ο Κώστας χάνει το μυαλό του. Για να εκδικηθεί τη σύζυγό του, τόσο για την απιστία, όσο και για την μήνυση, τρέχει στην Βασιλική και της αναφέρει όλα όσα γνωρίζει για την παράνομη αυτή σχέση. Η Βασιλική μένει άναυδη και καταρρέει.

Αμέσως μετά, ενημερώνει την Στέλλα πως θα χρειαστεί τη βοήθειά της. Η Στέλλα δέχεται να γίνει η δικηγόρος του Κώστα, κάνοντας πόλεμο στην Άσπα, στη σειρά Σασμός. Την πιέζει να αποσύρει τη μήνυση, με την Άσπα να θυμώνει ακόμα πιο πολύ… Όλα κρέμονται από ένα πολύ λεπτό σκοινί.

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρης Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Νικούλι, Θανάσης Πατριαρχέας.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Μιχάλης Αλικάκος, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Πάνος Γκόγκος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Μαρία Δασκαλάκη, Ευφημία Καλογιάννη, Σταύρος Καραγιάννης, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Εριέτα Μανούρη, Στάθης Μαντζώρος, Δανάη Παππά, Σπύρος Σαραφιανός, Μάνος Τσαγκαράκης, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου, Εριέτα Μανούρη

Σενάριο: Β.Χ. Σπηλιόπουλος
Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μαρία Μπεκατώρου σε ρόλο έκπληξη!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μαρία Μπεκατώρου σε ρόλο έκπληξη!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24