Σασμός - Ο Μαθιός προσπαθεί να καταλάβει: Ο Μαθιός προσπαθεί να καταλάβει. Τι όμως είναι αυτό; Που μπλέκεται και δεν θα του βγει σε καλό όμως;

Σασμός – Ο Μαθιός προσπαθεί να καταλάβει | Alpha TV: Ένα καλά κρυμμένο μυστικό της γιαγιάς Ειρήνης έρχεται στο φως.

Και ενώ τα φαντάσματα του παρελθόντος κινδυνεύουν να βγουν στην επιφάνεια, στο χωριό έχει αρχίσει να συζητιέται ο πραγματικός λόγος που διαλύθηκε ο αρραβώνας του Πέτρου με τη Σεμίνα.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νεκρή η Μαρία και φταίει η Εγκληματική Οργάνωση – Το έψαξε και τη πλέρωσε….
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νεκρή η Μαρία και φταίει η Εγκληματική Οργάνωση – Το έψαξε και τη πλέρωσε….

Πώς θα αντιδράσει ο Πέτρος όταν το μάθει; Η Στέλλα υποκύπτει στην επιμονή του Άγγελου και όλα δείχνουν ότι η σχέση τους θα προχωρήσει αφήνοντας το παρελθόν πίσω.

Για πόσο όμως; Οι έρευνες της αστυνομίας για τον Μαθιό συνεχίζονται φέρνοντας τον Αστέρη στα όρια του. Ο Μαθιός προσπαθεί να καταλάβει σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας κι εάν ο Αντώνης έχει ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του.

Παράλληλα, σύννεφα μαζεύονται στη σχέση του Νικηφόρου και της Τζένης. Η Καλλιόπη υπενθυμίζει στη Βασιλική πως προτεραιότητα στη ζωή της πρέπει να έχει ο γιος της και τίποτα άλλο. Να μείνει μακριά από τον Μαθιό και να τηρήσει τον λόγο της.

Τι θα δούμε σήμερα;

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό της γιαγιάς Ειρήνης έρχεται στο φως. Και ενώ τα φαντάσματα του παρελθόντος κινδυνεύουν να βγουν στην επιφάνεια, στο χωριό έχει αρχίσει να συζητιέται ο πραγματικός λόγος που διαλύθηκε ο αρραβώνας του Πέτρου με τη Σεμίνα. Πώς θα αντιδράσει ο Πέτρος όταν το μάθει;

Η Στέλλα υποκύπτει στην επιμονή του Άγγελου και όλα δείχνουν ότι η σχέση τους θα προχωρήσει αφήνοντας το παρελθόν πίσω. Για πόσο όμως; Οι έρευνες της αστυνομίας για τον Μαθιό συνεχίζονται φέρνοντας τον Αστέρη στα όρια του.

Ο Μαθιός προσπαθεί  να καταλάβει σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας κι εάν ο Αντώνης έχει ενοχοποιητικά στοιχεία  εις βάρος του. Παράλληλα, σύννεφα μαζεύονται στη σχέση του Νικηφόρου και της Τζένης.

Η Καλλιόπη υπενθυμίζει στη Βασιλική πως προτεραιότητα στη ζωή της πρέπει να έχει ο γιος της και τίποτα άλλο. Να μείνει μακριά από τον Μαθιό  και να τηρήσει τον λόγο της.

Σασμός τι θα γίνει

Σασμός Spoiler: Ποιο φρικτό έγκλημα έχει κάνει ο Παύλος Βρουλάκης;
Σασμός Spoiler: Ποιο φρικτό έγκλημα έχει κάνει ο Παύλος Βρουλάκης;
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24