Σαν σήμερα (28/11) το 2007, ήταν η βραδιά που ο Ολυμπιακός «άλωσε» τη Ρώμη νικώντας τη Λάτσιο.

Στο 31ο λεπτό, ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Πάντεφ. Στο 35’, όμως, ο Λούα Λούα έκανε μια καταπληκτική προσπάθεια, πάσαρε στον Στολτίδη, αυτός βρήκε τον Γκαλέτι, που «εκτέλεσε» τον Μπαλότα και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 65’, ήρθε το «χρυσό» γκολ για το «διπλό», με την… υπογραφή του Κοβάσεβιτς, σε μια εξαιρετική φάση με ομαδική προσπάθεια. Ο Στολτίδης πάσαρε στα αριστερά για τον Τζόρτζεβιτς, που έκανε τη σέντρα την κατάλληλη στιγμή και ο Ντάρκο την έστειλε στα δίχτυα, κάνοντας το 2-1!

Σαν σήμερα: Όταν ο Θρύλος άλωσε τη Ρώμη (vid)
Σαν σήμερα: Όταν ο Θρύλος άλωσε τη Ρώμη (vid)

Ο Θρύλος είχε αγωνιστεί σε εκείνο το ματς με την εξής ενδεκάδα: Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου (75’ Μενδρινός), Ζεβλάκοφ, Άντζας, Πάντος, Λεντέσμα, Τοροσίδης, Στολτίδης, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς (89’ Μήτρογλου), Λούα Λούα (56’ Κοβάσεβιτς).

Δείτε το βίντεο:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.