Σαν σήμερα το 2014, ο Ολυμπιακός υπέταξε την πρωταθλήτρια Ισπανίας και νίκησε με σκορ 3-2.

Σαν σήμερα, στις 16 Σεπτεμβρίου του 2014 ο Ολυμπιακός έζησε μία από τις εντονότερες στιγμές από όλες τις ευρωπαϊκές βραδιές που είχε ζήσει μέχρι τότε, αφού υποδέχτηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με την στήριξη του κόσμου του που γέμισαν το γήπεδο, στην πρεμιέρα των ομίλων βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν την πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης, νικώντας την με σκορ 3 – 2. Με γκολ των Αρτούρ Μαζουάκου και Ιμπραχίμ Αφελάι στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 13ο και στο 31ο λεπτό, η ομάδα του Πειραιά ξεκίνησε πολύ δυναμικά και πήγε στα αποδυτήρια με σκορ 2 -1 μετά από γκολ του Μάντζουκιτς.

Σαν Σήμερα: Ο Θρύλος λύγισε την Ατλέτικο μέσα στο Καραϊσκάκη
Σαν Σήμερα: Ο Θρύλος λύγισε την Ατλέτικο μέσα στο Καραϊσκάκη

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κώστας Μήτρογλου ήταν αυτός που έκανε το σκορ 3 – 1 με πολύ ωραίο γκολ και συγκεκριμένα στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 86ο λεπτό, το σκορ διαμορφώθηκε σε 3 – 2 μετά από γκολ που σημείωσε ο Γκριεζμάν.

Μια ανεπανάληπτη βραδιά για όλους σημειώθηκε εκείνο το βράδυ μετά από τη νίκη κόντρα σε αυτή την ομάδα, με την πρεμιέρα των ομίλων να έχει μόλις ξεκινήσει.

 

Αργυρώ Βελερή

Ονομάζομαι Αργυρώ Βελερή και είμαι δευτεροετής φοιτήτρια στο Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα, παρακολουθώ το μονοετές πρόγραμμα σπουδών στην Αθλητική Δημοσιογραφία στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ του Training Hub, υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Μιλάω άριστα Αγγλικά (Proficiency C2) και διαθέτω πολύ καλή γνώση Γερμανικών (επίπεδο B1). Ο αθλητισμός είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, καθώς έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με την κολύμβηση, το τένις και το βόλεϊ. Είμαι υπεύθυνη, δημιουργική και εργατική, με στόχο τη συνεχή επαγγελματική πρόοδο και την αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας που μου δίνεται.