Σαλάχ: «Δεν νομίζω ότι είμαστε το φαβορί για το Κόπα Άφρικα»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έχει αμφιβολίες ο Σαλάχ για το αν η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει το Copa Africa.
Ο έχει αμφιβολίες σχετικά με το αν η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει το Copa Africa. Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ μίλησε για την διοργάνωση, αναφέροντας πως δεν νομίζει ότι η εθνική του είναι ένα από τα φαβορί σε αυτή.
Οι δηλώσεις του Μοχάμεντ Σαλάχ:
Για το αν η Αίγυπτος είναι το φαβορί: «Δεν νομίζω ότι είμαστε καθόλου φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Έχουμε νεαρούς παίκτες και οι περισσότεροι από αυτούς παίζουν στην Αίγυπτο. Απλώς αγωνιζόμαστε για τη χώρα μας και όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό».
Για το επίπεδο του Κόπα Άφρικα: «Το επίπεδο είναι αρκετά παρόμοιο. Χθες είπα στην ομάδα ότι καμία ομάδα δεν χάνει με τέσσερα ή πέντε γκολ. Το Μπενίν έχει μια καλή ομάδα και έναν καλό προπονητή. Χαίρομαι που στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε».