Ο Σακίλ ΜακΚίσικ σφίγγει τα δόντια και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός, το βράδυ της Τρίτης, αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ σε ένα υψίστης σημασίας ματς. Με νίκη απόψε, διπλασιάζει τις νίκες και απομένει μια επικράτηση μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του νταμπλ, ουσιαστικά για φέτος.

Ένας δήμιος του ΠΑΟ είναι αναμφίβολα ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος θα δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ επί της ομάδας του Βόβορα. Όποτε βλέπει πράσινο… αφηνιάζει ο Αμερικανός παίκτης. Φυσικά, το ότι χαρίζει τις υπηρεσίες του στον Μπαρτζώκα, αν και τραυματίας μετά το διάστρεμμα όπου είχε υποστεί, τιμάει τον παίκτη και δείχνει πόσο γουστάρει να προσφέρει στον Θρύλο, ειδικά σε ένα ντέρμπι αιωνίων.

Ο Αμερικανός θα έδινε τα πάντα για να βρεθεί στο Μαρούσι, άλλωστε έχει δείξει ότι δε μασάει σε τίποτα. Είναι μαχητής, το πάλεψε και κέρδισε τη συμμετοχή του.

Τώρα, είναι στο χέρι του Μπαρτζώκα, το κατά πόσο θα χρησιμοποιήσει τον ΜακΚίσικ. Εάν δεν είχε σκοπό να τον βάλει ούτε δευτερόλεπτο, λογικά θα τον άφηνε εκτός. Όμως, θα εξαρτηθεί προφανώς και από τις συνθήκες του ματς, αλλά και το πώς θα πηγαίνει η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Όπως και να ‘χει, ΜακΚίσικ είσαι αρρώστια! Ένας από μας…