Ο Ροντινέι έκανε τον απολογισμό της σεζόν ως παίκτης του Ολυμπιακού ενώ ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς των ερυθρόλευκων.

Ο Ροντινέι έκανε τον απολογισμό της σεζόν και των πρώτων μηνών ως παίκτης του Ολυμπιακού ενώ ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς των ερυθρόλευκων για το γεγονός ότι οι Πειραιώτες δεν στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος.

Η ανάρτηση του Ροντινέι:

«Πρώτη σεζόν στην Ευρώπη. Χαρούμενος που απόλαυσα αυτούς τους 5 μήνες με τη φανέλα του Ολυμπιακού, θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα, αλλά ήρθα μόλις πριν 5 μήνες. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τα πάω καλύτερα! Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στους οπαδούς που δεν είμαστε πρωταθλητές, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε και να έχουμε πάντα ψηλά το κεφάλι».

Θα σκεφτεί να κάνει αλλαγή στη λίστα της UEFA ο Ολυμπιακός;
Θα σκεφτεί να κάνει αλλαγή στη λίστα της UEFA ο Ολυμπιακός;

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.