Συνεχείς είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με ό,τι συνέβη στα επεισόδια στο Ρέντη και τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να προκύπτουν.

Πολύ σημαντικό ρόλο στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ και στο να προκύψουν άμεσα τα επιθυμητά αποτελέσματα σχετικά με τα όσα έγιναν στο Ρέντη έπαιξε το γεγονός ότι οι αρχές κλείσανε τις πόρτες και προχώρησαν σε προσαγωγές όλων των εγκλωβισμένων οπαδών τη μοιραία νύχτα.

Οι δράστες των επιθέσεων ενάντια στους αστυνομικούς σύμφωνα με όσα προκύπτουν ένιωθαν πιο άνετοι με το να επιστρέψουν στον χώρο του γηπέδου, χωρίς να λογαριάζουν τις κινήσεις των αρμόδιων.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (0-3): Ο Θρύλος τους… έκλεισε το σπίτι!
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (0-3): Ο Θρύλος τους… έκλεισε το σπίτι!

Ορισμένοι επέλεξαν να κάψουν τα ρούχα που φορούσαν (βρέθηκαν και πάρθηκαν δείγματα DNA) ενώ άλλοι εισέβαλαν στον χώρο των αποδυτηρίων για να φορέσουν αθλητικά ρούχα προκειμένου να μοιάζουν σε αθλητές και να μπορέσουν να ξεφύγουν.

Μετά τις αναλύσεις των Εγκληματολογικών εργαστηρίων και των προανακρίσεων των αστυνομικών έχει βρεθεί εμπλοκή είκοσι ανθρώπων εκ των οποίων οι 3-4 ήταν καθοδηγητές και άλλοι 5-6 θεωρούνται ύποπτοι μετά τις προσαγωγές που έγιναν στην Αθλητική Βία.

Φυσικά, υπάρχουν ευρήματα για ακόμη 20 άτομα, για τα οποία όμως θα χρειαστούν επιπλέον αναλύσεις έτσι ώστε να καθοριστεί κατά πόσο είναι ένοχοι.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για να εξιχνιαστεί ο πυρήνας των οργανωμένων οπαδών και η ηγεσία τους προκειμένου να αποφασιστεί κατά πόσο αποτελούν εγκληματική οργάνωση.

Καταλήγοντας, θα χρειαστούν ακόμη αρκετές ημέρες έτσι ώστε να κλείσει η υπόθεση και να σταλθούν εντάλματα σύλληψης αφού μένουν ακόμη να εξεταστούν οι τηλεφωνικές κλήσεις, αρκετές καταθέσεις και πολλά ευρήματα.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24