Εξαιρετικός στον αγώνα με την Ρεάλ ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, ο οποίος πέτυχε 23 πόντους, και έδειξε θετικά στοιχεία για το μέλλον

Κατά 9 πόντους παραπάνω αύξησε το ρεκόρ καριέρας του στους πόντους, ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, έπειτα από τους 23 που πέτυχε χτες βράδυ επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί να είναι rookie στη διοργάνωση ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, αλλά όσο περνάνε οι αγωνιστικές, προσαρμόζεται παραπάνω και δείχνει πως μπορεί να βγει «λίρα εκατό» για τον Ολυμπιακό και τον Μπλατ. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο και αρκετά αξιόλογο παίκτη, ο οποίος εάν δουλέψει και προσαρμοστεί κι άλλο στην Ευρώπη, θα αφήσει εποχή!

Παρόλα αυτά, στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 88-83, σκόραρε τους 23 πόντους της ομάδας του. Βρέθηκε στο παρκέ του ΣΕΦ για 31:47, περισσότερο από κάθε άλλο συμπαίκτη του, και τελείωσε το ματς με 23 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ συγκέντρωσε 25 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης (PIR).

Έως και τον αγώνα με την Ρεάλ, ο παίκτης είχε career high τους 14 πόντους, επί της Μακάμπι, μα χτες αύξησε κατά 9 πόντους αυτό το milestone.

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο εκτελεστή και σκόρερ, και σιγά σιγά θα δούμε κι άλλες αρετές του παίκτη. Φτάνει μονάχα να δουλέψει και ο ίδιος και βήμα βήμα να γίνεται καλύτερος.