Ρεκόρ δεκαετίας για τον Ολυμπιακό έσπασε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Τις εξαιρετικές εμφανίσεις συνεχίζει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος είχε εκπληκτική παρουσία στον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Σέρβος σέντερ σημείωσε 14 πόντους, ενώ μάζεψε και 18 ριμπάουντ. Αυτό ήταν το 4ο νταμπλ-νταμπλ για φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επιπλέον, η συγκεκριμένη επίδοση των 18 ριμπάουντ αποτελεί πλέον ρεκόρ στο φετινό πρωτάθλημα, αφού το προηγούμενο ήταν αυτό με τα 17 που είχε μαζέψει ο ίδιος στον εκτός έδρας αγώνα με τον Χολαργό.

Η επίδοση των 18 ριμπάουντ είναι η μεγαλύτερη της τελευταίας δεκαετίας για τους ερυθρόλευκους. Η πιο μεγάλη από την συγκεκριμένη ήταν στις 27 Απριλίου του 2009 στη Ρόδο με τον Κολοσσό όπου ο Γιάννης Μπορούσης είχε 19 ριμπάουντ.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τα νούμερα του ΕΣΑΚΕ, ο Μιλουτίνοφ, με τα 5/10 δίποντα στη χθεσινή αναμέτρηση, έφτασε τα 289 εύστοχα στο πρωτάθλημα και έγινε ο 4ος της σχετικής λίστας των ξένων παικτών του Ολυμπιακού, με τον Σέρβο σέντερ να αφήνει πίσω του τον Ρόι Τάρπλεϊ που είχε πετύχει 284 τη χρονιά 1993-94.

Συνοψίζοντας, ο Μιλουτίνοφ με τα 13 αμυντικά του ριμπάουντ έφτασε τα 314 στο επίπεδο του πρωταθλήματος, ενώ έγινε και 3ος της λίστας των ξένων παικτών του Ολυμπιακού.