Ο Τζούρο Ράντοβιτς στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Ολυμπιακού ήταν κατενθουσιασμένος, που θα έρθει στον Λιμάνι για να αγωνιστεί...

Ο Τζούρο Ράντοβιτς και με την βούλα είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Όπως είπε μάλιστα και στις πρώτες του δηλώσεις είναι κατενθουσιασμένος που θα φορέσει την φανέλα με τον Έφηβο στο στήθος, ενώ έρχεται σε μία από τις αγαπημένες του πόλεις όπως ανέφερε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που υπέγραψα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για τρία χρόνια. Πρώτα από όλα είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα και παράλληλα τεράστια τιμή να είμαι μέλος σε ένα τόσο εξαιρετικό σύλλογο και σε τόσο φανταστικό περιβάλλον, με τόσους σπουδαίους αθλητές. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε ένα σύλλογο με τόσο μεγάλες φιλοδοξίες. Θα δουλέψω πολύ σκληρά και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα μου να συνεχίσει την κυριαρχία της στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στο Champions League.  Θέλω να προσθέσω ότι είμαι ενθουσιασμένος που θα ζήσω στην Αθήνα γιατί αποτελούσε πάντα μια από τις αγαπημένες μου πόλεις στην Ευρώπη».