Breaking news

Θα σας ταράξουμε στην… νομιμότητα!

Ραντεβού με την Ευρωπαϊκή χαντμπολική σου ιστορία Θρύλε…

Ο Ολυμπιακός, το βράδυ του Σαββάτου, έχει ραντεβού με την Ευρωπαϊκή του ιστορία, έως το επόμενο βέβαια, αφού για τα προκριματικά του EHF Cup αντιμετωπίζει την Γερμανική Μέλσουνγκεν. Παίκτες και κόσμος έτοιμοι για μια μεγάλη, αλλά συνάμα και δύσκολη πρόκριση που αν έρθει θα απογειώσει κι άλλο το σύλλογο, σε ακόμη ένα τμήμα. Γράφει ο Μιχάλης Μαχαίρας.


Ολυμπιακός… ένας σύλλογος πολυαθλητικός, γνωστό τοις πάσι αυτό. Με τμήματα που βρίσκονται στην κορυφή, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο κόσμος του Θρύλου δεν σταματάει και δε χορταίνει να σηκώνει κούπες, την ίδια στιγμή που οι λεγόμενοι «αιώνιοι» και άσπονδοι εχθροί του (εντός γηπέδων), διαλύονται. Ο Ολυμπιακός όμως, χάρη στους Διοικούντες του, δεν παίρνει το δρόμο των αντιπάλων του, αλλά γιγαντώνεται κι άλλο. Γιγαντώνεται, διότι η χώρα μας είναι μικρή για να τον κρατήσει. Ο σύλλογός μας ανήκει στους καλύτερους και το αποδεικνύει κάθε χρόνο. Δεν είναι πυροτέχνημα, ούτε… τύχη. Είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση, στις επιτυχίες του.

Ο ΛΑΟΣ μας παίζει σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό το ευτύχημα-επίτευγμα. Στηρίζει αδιάκοπα, οικονομικά και με την παρουσία του. Τεράστιος ηγέτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μαζί με τον στρατηγό Μιχάλη Κουντούρη.

Απ’ το 2017 και τις 11 Ιουνίου, ο Θρύλος επαναλειτούργησε το τμήμα χάντμπολ και με αυτόν τον τρόπο εντάχθηκε ξανά στην κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ολυμπιακός και επιτυχίες δεν μένουν χώρια, αφού και στο χάντμπολ η ομάδα μας πρωταγωνιστεί από τη σεζόν αυτή, έως και σήμερα. Στο ρόστερ της ομάδας μας, οι ιθύνοντες έχουν φέρει ότι πιο αξιόλογο απ’ την χώρα μας, καθώς και σημαντικές μονάδες απ’ το εξωτερικό. Επιπλέον, υπάρχουν Έλληνες που μεγαλουργούσαν στο εξωτερικό, ενώ τώρα προσφέρουν με τον Έφηβο στο στήθος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Γρηγόρης Σανίκης και ο Χάρης Μάλλιος. Μάλιστα, ο Σανίκης έχει και την εμπειρία ενός εκ των κορυφαίων πρωταθλήματος χάντμπολ στον κόσμο, αυτού του Γερμανικού. Με την Μέλσουγνκεν, αντίπαλο του Θρύλου για τον Γ’ προκριματικό γύρο του EHF Cup να είναι… αρκετά γνωστή σε εκείνον.

Επίσης και ο Μάλλιος, αγωνιζόμενος σε Στράνσλουντερ, Σπρίνγκε και Κάισερσλάουτερν μπορεί να δώσει χρήσιμες πληροφορίες στους συμπαίκτες του, για τα δύο κρισιμότατα ματς της ομάδας μας.

Τεράστιο το ραντεβού, για μια νεοσύστατη ομάδα που απ’ το 2017 πρωταγωνιστεί, να αγωνίζεται στο EHF Cup, απέναντι σε ένα μεγαθήριο όπως η Γερμανική αυτή ομάδα. Όμως, η ψυχή των παικτών μας και η θέλησή τους να πετύχουν με τη φανέλα του Θρύλου, θα κάνουν τα μέγιστα για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μη γελιόμαστε, όσοι γνωρίζουν, ξέρουν πως το έργο είναι τιτάνιο για πρόκριση. Όμως, άπαντες στο σύνολο των παικτών θέλουν να τα δώσουν όλα για τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Το σίγουρο είναι πως και τώρα να μην έρθει η πρόκριση, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού θα πρωταγωνιστήσει και θα γιγαντωθεί κι άλλο τα επόμενα χρόνια. Όμως, και η φετινή χρονιά με αρκετή προσπάθεια και …λίγη τύχη, θα έχει συνέχεια. Ταβάνι μας… ο ουρανός!

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης