Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - Τι συμβαίνει με την υγεία του.

Στην εντατική του νοσοκομείου «Γεννηματάς» παραμένει διασωληνωμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής μετά την ανακοπή και το έμφραγμα που υπέστη στις 28 Μαρτίου. Οι νεότερες εξελίξεις για την υγεία του τραγουδιστή μεταδόθηκαν από την εκπομπή «Πρωινό», οι οποίες αναφέρουν ότι θα γίνουν νέες εξετάσεις για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκος, αύριο (16/04) αναμένεται να υποβληθεί σε νέες αναλυτικές εξετάσεις ο Δημήτρης Κόκοτας και εφόσον οι ενδείξεις είναι καλές, την Τρίτη (16/06) θα γίνει ακόμα μια προσπάθεια από τους γιατρούς να ξυπνήσουν τον τραγουδιστή.

Μεγαλείο Μαρινάκη: κάλεσε τον μικρό Γιαννάκη στον τελικό του Conference League!
Μεγαλείο Μαρινάκη: κάλεσε τον μικρό Γιαννάκη στον τελικό του Conference League!

«Όταν κλείσει το 15νθήμερο της διασωλήνωσης, μετά προβαίνουν σε τραχειοτομία οι γιατροί, κάτι το οποίο έχει γίνει και στον Δημήτρη Κόκοτα, από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Έχουν γίνει μόνο δύο -δυστυχώς αποτυχημένες- προσπάθειες να ξυπνήσουν τον Δημήτρη Κόκοτα.

Σήμερα μαθαίνω ότι θα υποβληθεί σε νέες ενδελεχείς εξετάσεις. Μέχρι το βράδυ θα αξιολογηθούν τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων και αν όλα είναι όπως ελπίζουν να είναι οι γιατροί, μάλλον αύριο θα γίνει η τρίτη προσπάθεια αποσωλήνωσης του τραγουδιστή», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή: athensmagazine.gr

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24