Σπανούλης και Πρίντεζης για τη νέα χρονιά...

Στη «μάχη» της Ευρωλίγκας ρίχνεται ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζοντας αύριο την Κίμκι, στη Ρωσία και οι δύο αρχηγοί της ομάδας αναφέρθηκαν στη νέα προσπάθεια ξεκινάει ο Θρύλος. «Ο κόουτς Μπλατ είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Όλοι το ξέρουν αυτό. Διαθέτει τεράστια εμπειρία. Σε όποια ομάδα και αν δούλεψε έφερε σπουδαία αποτελέσματα», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης και συνέχισε: «Προσπαθούμε να μάθουμε από εκείνον πράγματα και επιδιώκουμε να αφομοιώσουμε την φιλοσοφία του. Με τον τρόπο που σου μιλάει, ορισμένες φορές μπορεί να αγγίξει την καρδιά σου. Μπορώ να πω πως όλοι αισθάνονται όμορφα μαζί του στην ομάδα.

Όταν βρίσκεσαι στον Ολυμπιακό, οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι. Θέλουμε να επιστρέψουμε στους τίτλους, αλλά και να επανέλθουμε στα Final Four. Εδώ είναι Ολυμπιακός, αυτός είναι ο Ολυμπιακός».

Πρίντεζης: «Ο Μπλατ θέλει να αποκτήσουμε και πάλι το πνεύμα του νικητή»
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης, τόνισε: «Ο κόουτς Μπλατ θέλει να επιστρέψουμε στα Final Four, να αποκτήσουμε και πάλι το πνεύμα του νικητή, αλλά και να βελτιώσει όλους τους παίκτες στο ρόστερ. Από τους πιο νέους, έως και τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Από όλους τους παίκτες του θέλει να παίρνει το 100%».