Ισπανικά Μέσα αποκαλύπτουν ότι ο Νεϊμάρ πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην Μπαρτσελόνα, αφού οι "Μπλαουγκράνα" έκαναν μία αρκετά δελεαστική πρόταση στην Παρι Σεν Ζερμέν. Διαβάστε αναλυτικά.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να πετύχει μία ιστορική μεταγραφή με τον Νεϊμάρ, ο οποίος μετά από δύο χρόνια, θέλει να επιστρέψει στην Βαρκελώνη και να ξαναβρεί την “χαρά” του ποδοσφαίρου όπως λέει ο ίδιος. Από την άλλη, η Παρι Σεν Ζερμέν, θέλει να ξεφορτωθεί το (βαρύ) συμβόλαιό του αλλά να πάρει πίσω και τα χρήματα που δαπάνησε τότε. Να θυμίσουμε ότι ο Βραζιλιάνος αστέρας κόστισε 222 εκ. ευρώ, ποσό που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ως η ακριβότερη μεταγραφή!

Η πρόταση των “Μπλαουγκράνα” διαθέτει 170 εκ. ευρώ, τα οποία θα καταβληθούν σε δύο δόσεις μέσα στο 2020 και μέσα στο 2021 ενώ θα δοθούν άμεσα 30 με 40 εκ. ευρώ. Η Γαλλική ομάδα είναι θετική σε αυτή την πρόταση αλλά θέλει, το συγκεκριμένο ποσό, να έχει καταβληθεί μέχρι τον Αύγουστο του 2020, δηλαδή μέσα ένα έτος. Η άρνηση, πάντως, φαίνεται να είναι προσωρινή, αφού, σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς, θα βρεθεί η “χρυσή τομή” μέσα στα επόμενα 24ωρα και ο Βραζιλιάνος θα ξαναγίνει παίχτης της Μπαρτσελόνας, και αποτελέσει μέλος μίας “τρομακτικής” τετράδας με Μέσι, Γκριεζμάν και Σουάρες.