Στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο Σκουλάς, είχε πει «όχι» σε δύο πέναλτι που έγιναν, αλλά στην Τρίπολη έτρεξε για να το δώσει.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» όμως να φτάνουν στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα με ένα… δωράκι του διαιτητή Σκουλά!

Συγκεκριμένα, στο 90′ ο Κυριακόπουλος τράβηξε τον Χατζηγιοβάνη έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού να πέφτει στη συνέχεια μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής να δείχνει το σημείο του πέναλτι!

Και κάπως έτσι χάρισαν στον Παναθηναϊκό τον βαθμό της ισοπαλίας, σε ένα ματς που φαινόταν ότι θα γνωρίσει την ήττα αφού ο Αστέρας ήταν καλύτερος στο γήπεδο, αλλά είχε υπολογίσει χωρίς τον Σκουλά.

Ο διαιτητής Σκουλάς, για να θυμίσουμε, είναι ο ίδιος που ήταν και στη Νέα Σμύρνη στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο. Τότε που είχαν γίνει δύο πέναλτι στους «ερυθρόλευκους», αλλά ο συγκεκριμένος ρέφερι είχε αρνηθεί και τα δύο και μάλιστα το ένα ήταν σχεδόν ίδια φάση, αυτό στον Μπουχαλάκη μέσα στην περιοχή με το τράβηγμα της μπλούζας…