Ψευδείς οι φήμες ότι σταματάει το Survivor – Και 4ος κύκλος!

Πολλά ακούγονται, αλλά όπως πάντα με πολλές ανακρίβειες. Φυσικά αναφερόμαστε για το μέλλον του Survivor. Τίποτα απ όσα ακούγονται δεν είναι αλήθεια. Το μεγάλο αυτό παιχνίδι επιβίωσης συνεχίζει κανονικά και με 4ο τίτλο, ενώ μάλιστα ανακοινώθηκε πλαγίως στο μεγάλο αυτό πάρτι της ένωσης.


Το Survivor 3 η αλήθεια είναι ότι δεν πάει και τόσο καλά όσο θα περίμεναν στο κανάλι του Φαλήρου. Έπεσαν πάρα πολλά χρήματα αλλά σκόπιμα απ ότι φαίνεται, αφού δεν έχει φτάσει τα νούμερα που περίμεναν. Είναι αλήθεια ότι το Ελλάδα – Τουρκία ξεκίνησε με τις καλύτερες περγαμηνές όμως δεν έχει φτάσει πέρα από ελάχιστες φορές τα νούμερα που είχαν βάλει ως στόχο.

Την Κυριακή (21/04) παρακολουθήσαμε το μεγάλο αυτό πάρτι της ένωσης. Θεωρητικά πάρτι της ένωσης αφού δεν ενώθηκα οι δύο ομάδες σε κοινή παραλία και συνεχίζουν ως έχουν. Απλά το έκαναν πιο πολύ για λόγους να φάνε οι παίχτες και να περάσουν μία μέρα χαλάρωσης και ψυχαγωγίας έπειτα από ένα τρίμηνο στον Άγιο Δομίνικο.

Η μεγάλη ανακοίνωση που έγινε αλλά όλοι την πέρασαν στα ψηλά για να μην εκτεθούν, αφού κοπανιούνται τόσο καιρό ότι σταματάει το Survivor φέτος, ήταν ότι θα υπάρξει κανονικά και 4ος κύκλος. Όταν πήγαν όλοι οι παίχτες για το καθιερωμένο καραόκε ο Σάκης Τανομανίδης είπε ότι ο παίχτης που θα νικήσει θα παραβρεθεί στον ‘Άγιο Δομίνικο με ένα ακόμα δικό του πρόσωπο στο επόμενο Survivor του χρόνου. Δηλαδή στο Survivor 4.

Αυτό ήταν η αφορμή ώστε να βγάλουμε αυτή την είδηση αφού όλοι το πέρασαν στα ψηλά. Πως άλλωστε να βγάλουν μία είδηση από τόσο νωρίς αφού τους εκθέτει πανηγυρικά όταν τόσο καιρό έλεγαν ότι δεν θα υπάρξει άλλος κύκλος;

Η απάντηση που έχουμε από πολύ έγκυρες πηγές είναι ότι όχι μόνο θα υπάρξει κι άλλος κύκλος, αλλά θα επιστρέψει και σε ρυθμούς που το είχαμε μάθει. Δηλαδή σε ομάδες Διάσημοι – Μαχητές. Μάλιστα η επιλογή των παικτών θα είναι τέτοια ώστε να έρθουν και γνωστοί παίκτες ώστε να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους, δηλαδή τέλος σε άτομα τα οποία δεν έχουν κοινό πίσω τους (εκτός της ομάδας των μαχητών βέβαια….) όπως στο φετινό που πλην Κατερίνα Δαλάκα, Αφροδίτη Σκαφίδα, Πατρίκ Ογκουνσότο, όλοι οι υπόλοιποι ήταν άγνωστοι σε γενικές γραμμές. Αυτό είναι η μία είδηση. Η επόμενη είδηση είναι ότι το Ελλάδα – Τουρκία δεν σταματάει, αφού θα ενώνονται οι δύο ομάδες για μία μονομαχία ανάμεσα στις δύο χώρες. Το πόσο τακτά ακόμα δεν το γνωρίζουμε, αλλά μέσα στο καλοκαίρι θα ξέρουμε ποιο πολλές πληροφορίες ώστε να σας δώσουμε.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης