Το κύριο κριτήριο του Ολυμπιακού για τον επιθετικό που ψάχνει, είναι το να μπορεί να στέλνει με ευκολία την μπάλα στο πλεκτό.

Σημαντικό γρανάζι για τον Ολυμπιακό της σεζόν 2019-2020 είναι ο επιθετικός, ή μάλλον ΘΑ είναι ο επιθετικός που θα έρθει και θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Γιατί θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως ο Αχμέντ Χασάν θα αφήσει το λιμάνι, γυρνώντας στην Μπράγκα. Εκτός κι αν η Πορτογαλική ομάδα, ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις της. Αλλά και πάλι, είναι επιτακτική ανάγκη να αποκτηθεί ένας φορ που θα είναι ηγέτης της ερυθρόλευκης επίθεσης, και φόβητρο για τους απέναντι.

Πρώτο στοιχείο που μετράει, είναι το να βάζει με κάθε τρόπο, εύκολο ή απίθανο, την μπάλα στο πλεκτό. Έλειψε πέρυσι το εύκολο γκολ και φέτος δε θα επαναληφθεί αυτό! Και έπαιξε και το ρόλο του στην έκβαση του πρωταθλήματος, ειδικά στο πρώτο μισό. Το δεύτερο στοιχείο είναι, ο παίκτης που θα έρθει να μην είναι «παίκτης-στοίχημα» και… λαχείο. Αλλά ένας εγνωσμένης αξίας παίκτης, ο οποίος θα είναι γνωστός για τις επιτυχίες και τα πολλά γκολ του.

Πολλά ονόματα ακούγονται και γράφονται καθημερινά. Σίγουρα, υπάρχουν και ονόματα που δεν έχουν βγει προς τα έξω. Υπάρχει χρόνος, ώστε οι άνθρωποι του Θρύλου να κάνουν τις επαφές τους και να φέρουν έναν παικταρά για την αιχμή του δόρατος!