Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Προμηθέα.

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με πρόστιμο 4.800 ευρώ τους «ερυθρόλευκους» για όσα συνέβησαν στο ματς της 26ης αγωνστικής με τον Προμηθέα.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο για υβριστικά συνθήματα, αλλά και επεισόδια που συνέβησαν στο ΣΕΦ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Πατρινούς.

Τελικά, έδρα στο ΟΑΚΑ φτιάχνει μόνο ένας: ο λαός του Ολυμπιακού!
Τελικά, έδρα στο ΟΑΚΑ φτιάχνει μόνο ένας: ο λαός του Ολυμπιακού!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ:
α) για κάθε επίσημη ειδοποίηση πλην της πρώτης για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ποινή επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00€) ΕΥΡΩ, ήτοι συνολικά δύο επιπλήξεις και συνολικό χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων οκτακοσίων (2.800,00€) ΕΥΡΩ και

β) για περίπτωση επεισοδίων μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (κερκίδες, αποδυτήρια κλπ.) κατά την διάρκεια του αγώνα χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 8-5-2019».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24