Ο Έλληνας μέσος προσπαθεί να προλάβει το ματς με την Μπάγερν για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης κάνει αγώνα δρόμου για να είναι 100% υγιής, για την 4η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου, στο Μόναχο.

Ο ίδιος είχε υποστεί έναν μικροτραυματισμό πριν από μερικές μέρες, όμως λογικά ενώ θα ταξιδέψει στα Πηγάδια, για το ματς επί της Ξάνθης, όμως δύσκολα θα αγωνιστεί. Στόχος είναι να τον έχει πανέτοιμο ο Πέδρο Μαρτίνς, στο ματς με τη Μπάγερν.

Έχει το πάνω χέρι ο Μπαρτζώκας απέναντι στον Παναθηναϊκό: Αυτό είναι το απίθανο ρεκόρ του απέναντι στο τριφύλλι
Έχει το πάνω χέρι ο Μπαρτζώκας απέναντι στον Παναθηναϊκό: Αυτό είναι το απίθανο ρεκόρ του απέναντι στο τριφύλλι

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.