Ο υπαρχηγός των Πειραιωτών τέθηκε στη διάθεση του Μπλατ για τον αγώνα με την Μακάμπι, ενώ αντίθετα ο Σέρβος δεν προπονήθηκε και είναι εξαιρετικά αμφίβολος – Μέρος της προπόνησης ο Παπανικολάου.

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του παιχνιδιού της Πέμπτης με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Στη σημερινή προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάκωση κνήμης και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο διεθνής σέντερ τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ηφαιστο στη Λήμνο και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς στο Ισραήλ.

Από εκεί και πέρα, κανονικά προπονήθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, ενώ Κώστας Παπανικολάου ακολούθησε μέρος της προπόνησης. Ο Πρίντεζης τραυματίστηκε επίσης στον αγώνα με τον Ηφαιστο, αλλά όπως είχαμε αναφέρει η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Σήμερα, γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και βρίσκεται στη διάθεση του Μπλατ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το Τελ Αβίβ θα αναχωρήσει αύριο (6/2), με τον έμπειρο τεχνικό να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.