Ολυμπιακός: Προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα ο Φορτούνης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πρώτη του προπόνηση μετά από 6,5 μήνες έκανε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ο Κώστας Φορτούνης, μετρώντας πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του.
Την πρώτη του προπόνηση μετά από 6,5 μήνες έκανε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ο Κώστας Φορτούνης μετρώντας πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του.
Όπως σας είχαμε αναφέρει πρώτοι εδώ και ένα μήνα ο Έλληνας διεθνής άσσος είχε παρουσιάσει μεγάλη πρόοδο στην αποθεραπεία του και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ ήταν ότι μέσα Φεβρουάριου θα ήταν στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.
Τελικά ο διεθνής άσος προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βγάζοντας το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης με τους συμπαίκτες του ενώ έκανε και εξτρά πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Πλέον υπολογίζεται ότι στα μέσα Φεβρουαρίου θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι με απώτερο στόχο να προλάβει τους αγώνες με την Αταλάντα αν ο Πέδρο Μαρτίνς δώσει την συγκατάθεση του.