Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα καθώς τραυματίστηκαν οι Άλεκ Πίτερς και Τζορτζ Πάπας.

Ο Ολυμπιακός έδινε αυτή την ώρα το πρώτο φιλικό παιχνίδι του για τη φετινή προετοιμασία με αντίπαλο τον Προμηθέα στην Πάτρα αλλά αυτό ουδέποτε ολοκληρώθηκε.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε ήδη να υπολογίζει σε αρκετές απουσίες, έχοντας στη διάθεσή του μόνο τους Κάνααν, Πάπας, Πίτερς, Τανούλη και Σίκμα όσον αφορά τους πρωτοκλασάτους και εν συνεχεία λαβώθηκαν και άλλοι δύο με αποτέλεσμα να διακοπεί οριστικά το ματς στο 32ο λεπτό και με το σκορ στο 61-45 υπέρ των Πειραιωτών.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πίτερς και Πάπας τραυματίστηκαν στο πόδι κατά τη διάρκεια του αγώνα (όντας μάλιστα και εκ των κορυφαίων της ομάδας μέχρι αυτό το σημείο) με αποτέλεσμα να σταματήσει το παιχνίδι οριστικά.

Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν κάνουν λόγο για κάτι σοβαρό, ωστόσο οι δύο παίκτες θα υποβληθούν σε εξετάσεις για να γίνει γνωστό το μέγεθος των προβλημάτων τους, ενώ υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 10/09, είναι προγραμματισμένο ακόμα ένα παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, το οποίο δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί ένεκα της κατάστασης που επικρατεί στις τάξεις των ερυθρόλευκων.

Δεκάλεπτα: 21-17, 40-30, 56-43, Οριστική διακοπή στο 33ο λεπτό: 61-45.

Προμηθέας (Παπαθεοδώρου): Κάουαν 11, Κόνιαρης 5, Χρυσικόπουλος 3, Βασιλείου, Στέφενς 2, Μπαζίνας 4, Χέιλ 14, Ετσενίκε 16, Κόφει 6.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Κάνααν 8, Οικονομόπουλος 7, Ροζακέας, Πάπας 9, Τσάμης 3, Πίτερς 10, Σίκμα 5, Τανούλης 3, Αμπόσι.