Παρών στον 3ο γύρο του τουρνουά Masters στο Μόντε Κάρλο θα είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθώς είδε Μπενζαμάν Μπονζί να εγκαταλείπει.

Παρών στον 3ο γύρο του τουρνουά Masters στο Μόντε Κάρλο θα είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθώς ο Νο2 του ταμπλό και κάτοχος του τίτλου τα τελευταία δύο χρόνια είδε τον αντίπαλό του, τον Γάλλο Μπενζαμάν Μπονζί να εγκαταλείπει εξαιτίας τραυματισμού στον αριστερό καρπό.

Την στιγμή της διακοπής ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν μπροστά με 4-1 στα games του πρώτου σετ έχοντας πετύχει break στο πρώτο service game του αντιπάλου του για να προηγηθεί με 2-0. Με τον Τσιτσιπά να κλείνει άλλο ένα service game με επιτυχία και να κάνει το 4-1 σε 21 λεπτά ο Μπονζί ζήτησε την ιατρική φροντίδα και τελικά αποφάσισε να εγκαταλείψει με πρόβλημα τραυματισμού.

Αυτό είναι το δεύτερο σερί τουρνουά, που ο Τσιτσιπάς εξασφαλίζει μια άκοπη πρόκριση, μετά το Miami Open του περασμένου μήνα και την απόσυρση του Ρισάρ Γκασκέ πριν από την αναμέτρηση με τον Έλληνα τενίστα.

Στους “16” ο κάτοχος του τίτλου θα αντιμετωπίσει τον νικητή από την αναμέτρηση του Νίκολας Τζάρι με τον Αλεξέι Πόπιριν, ένα παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί την Μ. Πέμπτη, ενώ τη Μ. Τετάρτη ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τον αδερφό του Πέτρο θα παίξουν στον 2ο γύρο στα διπλά.