Ο Ολυμπιακός, για ακόμη μια φορά, πέρασε συνθήκες ζούγκλας στο ΟΑΚΑ, κατά την αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ, ενώ η Ομοσπονδία, αλλά και η Διοίκηση των κιτρινόμαυρων μένει εκτεθειμένη για πολλοστή φορά!

Ο Ολυμπιακός, μπορούσε να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ και το «Γ. Κασιμάτης», όμως εν τέλει το τελικό σκορ ήταν 26-26, με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Βέβαια, μόνο σε αθλητικό πλαίσιο δεν πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση, καθώς είδαμε για ακόμη μια φορά τους οπαδούς της ΑΕΚ να είναι απαράδεκτοι. Φυσικά, μένουν έκθετοι εκείνοι, η Διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» και φυσικά η Ομοσπονδία που όρισε την αναμέτρηση να πραγματοποιηθεί ξανά σε αυτό το γήπεδο «στρούγγα».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, τα υγειονομικά μέτρα είχαν πάει περίπατο. Φτυσιές, χυδαία συνθήματα, τραμπουκισμοί γίνονταν σε όλο τον αγώνα. Όταν ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος, Γιάννης Δαλέζιος διαμαρτυρήθηκε, εισέπραξε την… αποβολή από τις διαιτητές της αναμέτρησης.

Πρωτοφανείς δυστυχώς δεν είναι οι καταστάσεις αυτές, όμως κάποτε πρέπει να υπάρξει και τιμωρία. Παρόλες τις αντιξοότητες, ο Θρύλος στάθηκε μάγκας και πήρε ένα σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι σε όλες αυτές τις καταστάσεις που είχε εις βάρος του.