Προκαλεί ο Φιλίποφ… και έπειτα τα μαζεύει!

Ντίμα Φιλίποφ, ο άνθρωπος που προκαλεί, την ομάδα που τον έχει ταϊσει και τον λάτρεψε στο παρελθόν. Όμως, η αχαριστία είναι κακό πράγμα... και το κόμπλεξ επίσης!

Φιλίποφ

Χαίρε κόμπλεξ αμέτρητο, με τον Ντίμα Φιλίποφ να είναι ο οργανωτής των προκλήσεων προς τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για έναν «αθλητή», ο οποίος έχει αγωνιστεί και με τον Έφηβο στο στήθος, αλλά ποιος έχασε την τιμή του για να τη βρει εκείνος;

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, στην Ιεράπετρα, ο Ντίμα Φιλίποφ ήταν και πάλι προκλητικός.

Για την ακρίβεια, ο διεθνής πασαδόρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης γύρισε προς τον κόσμο του Θρύλου και έκανε χειρονομία και με τα δύο χέρια.

Δίχως να έχει προκληθεί από κανέναν, ο Φιλίποφ, που έφαγε ψωμί στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο, προσπάθησε με την προαναφερθείσα κίνηση να δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα.

Βέβαια, σαν γνήσιος άνθρωπος που πρώτα προκαλεί, μετά προσπαθεί να τα… μαζέψει, ζητώντας συγγνώμη, όμως «από τότε που βγήκε το συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο», λέει ο σοφός λαός μας.

Δείτε τις δηλώσεις του, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης:

«Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και έχουμε μπροστά μας ένα τελικό. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν έκανα κάποια προσβλητική κίνηση σε έναν ημιτελικό που είναι γεμάτο με παιδιά, είμαι διεθνής αθλητής και θα πρέπει να είμαι προσεκτικός. Δεν θα επιλέξω αντίπαλο όποιος και να είναι θα δουλέψουμε για τον κερδίσουμε».

Διάβασε επίσης