Ο Ολυμπιακός έχει βάλει για τα καλά μπρος τον σχεδιασμό του και όπως μαρτυρούν "τα αδιάσειστα στοιχεία" τρέχει το project του,  στο 100%... Ο Διονύσης Σπανομανώλης εξηγεί γιατί στους ερυθρόλευκους, η αισιοδοξία είναι πιο μεγάλη από ποτέ...

Φέτος όλα είναι διαφορετικά. Πέρυσι τέτοια εποχή κανείς δεν ήξερε τι να περιμένει,  με 30 παίχτες να φεύγουν και άλλους τόσους να… έρχονται. Φέτος,  ο Θρύλος είναι σαφώς πιο νοικοκυρεμένος… Οι διοικητικοί ρόλοι είναι απολύτως ευδιάκριτοι,  η εξουσία  του προπονητή αδιαπραγμάτευτη,  ενώ το αγωνιστικό project πιο ξεκάθαρο από ποτέ… Μάλιστα το project αυτό, βρίσκεται 100% σε ισχύ,  όπως μαρτυρούν οι τελευταίες κινήσεις.

Οι περιβόητες “τελευταίες κινήσεις”,  έχουν φέρει στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο και στον κόσμο,  μεγάλη αισιοδοξία… Για αυτές λοιπόν,  θα μιλήσουμε στο σημερινό blog.

Οι ανανεώσεις – παραμονές των βασικών…

Η αγορά του Χοσέ Σα,  με 2.5 εκατομμύρια ενθουσίασε τον κόσμο.  Για να γίνεις Νο1 πρέπει πρώτα να έχεις ασφάλεια στην θέση… 1, οπότε η παραμονή του Πορτογάλου, ήταν πραγματικά μια τεράστια κίνηση.

Από κει και πέρα,  όλες οι πηγές…  λένε,  πως ανανεώνει ο αρχηγός Φορτούνης,  για τρία χρονια! Γύρω του θα χτιστεί ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ,  θα αποτελεί τον αδιαπραγμάτευτο ηγέτη της μεσοεπιθετικός γραμμής,  αγνοώντας τις τούρκικες σειρήνες και… λίρες!

Τέλος ο Πορτογάλος ατζέντης Μέντες,  πήρε..  μήνυμα παραμονής και για τον “μεγάλο κοντό” Ποντένσε! Ο σβούρας εξτρέμ,  αποτελεί κατά πολλούς την κορυφαία μεταγραφή των τελευταίων ετών και με δεδομένο το  ενδιαφέρον δεκάδων συλλόγων για την απόκτηση του,  η πιθανή παραμονή του θα είναι… άθλος!

Οι τρεις κορυφαίοι του ρόστερ λοιπόν, όπως όλα δείχνουν, συνεχίζουν και την νέα σεζόν και η ομάδα βάζει πλώρη για μεγάλα πράγματα!

Οι μεταγραφικοί στόχοι…

Ο Ολυμπιακός ασχέτως αν δεν έχει ολοκληρώσει (ακόμα…) κάποια μεταγραφή,  κινείται πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Τι εννοώ. Η Ιντερνασιονάλ έκανε γνωστό πως απέρριψε επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον Μολέδο. Την ίδια ώρα “ακούγεται” πως ο Θρύλος μιλά με Ματιέ, Σκτρελ,  Βαλμπουενά ακόμα και τον Μπεργκ.

Είτε ισχύουν οι παραπάνω φήμες είτε όχι,  το σίγουρο είναι πως η ομάδα ψάχνει για “μεγάλα ψάρια”. Όχι απαραίτητα ονόματα,  αλλά παίχτες ΕΤΟΙΜΟΥΣ και με γεμάτα βιογραφικά. Ο Θρύλος είναι γεγονός πως ψάχνει λίγους και καλούς παίχτες…

Τα θέλω… Μαρτίνς,  διαταγές!

Το τελευταίο κομμάτι που δείχνει πόσο καλά οργανωμένο είναι το ερυθρόλευκο project, είναι η συνεργασία διοίκησης-προπονητή… Τα θέλω… Μαρτίνς,  διαταγές! Ο Ίβηρας τεχνικός ζήτησε βασικό φορ τον Χασάν και ανεξάρτητα αν εν τέλει θα τον αποκτήσει η ομάδα,  έγινε κατευθείαν επίσημη πρόταση αγοράς του Αιγύπτιου striker!

Τα 4 εκ. σίγουρα είναι πολλά,  αλλά από την στιγμή που ο Μαρτίνς τον θέλει για βασικό του φορ,  τουλάχιστον γίνονται προσπάθειες να πέσει η τιμή του σε πιο ρεαλιστικά ποσά…

Το συμπέρασμα

Ο Ολυμπιακός έχει σαφές και ξεκάθαρο project φέτος,  το οποίο βρίσκεται σε απόλυτη ισχύ,  από την αρχή… Το γεγονός αυτό,  μας γεμίζει αισιοδοξία,  πως την νέα σεζόν θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές…